Skapa själv med laserteknik...

Att skapa en fin och trivsam miljö både hemma och i offentliga rum är verkligen vad jag brinner för. Det gör att jag alltid är på jakt efter nya fina utryck. Gärna att ta in ”gammal tradition” på ett nytt sätt, att mixa oväntade material och stilar och kanske ha det till något annat det är tänkt. 
Ny teknik gör det möjligt att skapa och kreera nytt.

De orientaliska influenserna har länge funnits med i inredningstrenderna, men kan ibland kanske bli ”to much” i våra för övrigt nordiskt avskalade hem och miljöer. 


Jag har nu blivit inspirerad av Bali och Indien, som står överst på min ”ska-resa-lista. Där kan man hitta fantastiska dörrar, sänggavlar, ljusinsläpp-skydd för fönster m.m. Vilket hade varit fantastiskt att köpa upp och frakta hem.


Men kan man inte göra det så kan man faktisk skapa stilen själv. Med hjälp av laser tekniken kan man specialbeställa sådant själv.  Har du en ide´och ett behöv så kan man kontakta och få hjälp att tillverka sina egna fönsterskydd, rumsavdelare, eller vad det nu kan vara man vill tillföra hemmet. Allt blir måttanpassat till de ytorna man har och man bokstavligen skräddarsyr sitt hem. Bara googla på nätet efter inspiration till mönster och när man väl har sin idé/ritning så är det bar att kontakta en legotillverkare och börja designa dina egna idéer. 

Kommentarer

Populära inlägg