Bad och sovrumsprojekt...

Just nu har jag ett renoverings jobb på gång i en citylägenhet. Det finns ett super litet och mörkt badrum som sitter vägg i vägg med sovrummet.
Så här kommer jag att ta ner mellanväggen och öppna upp badrummet för att göra det ljusare och luftigare. I dag är väggarna mörka och murriga, även golv och handfat badkar har en hemsk färg. Så bara att göra allt ljust och vitt, kanske ett snyggt golv i kakel och lite mönster och sedan bara några fina accessoarer som höjer känslan. 


Badkaret åker helt klart ut för att ge plats åt en mer praktisk dusch kabin, och enligt med familjens önskan så blir det en lyxig variant av en ”steamer” det vill säga en ångbad- dusch istället.
glasväggar ger mer ljus... halv.......eller hel...
Väggen mellan badrum och sovrum kommer ersättas med ett glas parti av fönsterrutor som nästan ser ut som gamla fönster, eller växthusfönster, med textilier som kan dras för om man känner att man vill använda badrummet utan mågen inslyn.Jag tror det kommer bli riktigt luftigt, fint och fräscht, men även upplevas mycket större. Även sovrummet ska fixat till och få bede nytt golv och väggar samt helt ny inredning. Så det är ett kul projekt att ta tag i då man för jobba med helheten och kunna göra ett ”all in -projekt”. 

Kommentarer

Populära inlägg