Kvantitet vs kvalité?

Har du funderat något på kvantitet kontra kvalitet? 

Det har ju varit tider av att konsumera mycket till lågt pris, och vissa saker kanske kan ”duga” med att köpa som slit och släng varor. Men när det gäller hem, boende och bygg så lönar det sig verkligen inta att välja den billigaste varan. Inte heller säkert att den dyraste är den bästa, så här gäller det att kolla igenom alternativen så att du på lång sikt gör bästa valet. 

I många branscher så är det just deras kvalité på genomfört arbete som blir deras största konkurrenskraft. Vilket ger kunden en trygghet och stort förtroende. 

Ricto, som är ett företag som utför Besiktning av inomhusmiljö. Sanering, avfuktare och värmeplattor m.m, de använder sig av ”PDCA-metoden” som står för ”Plan - Do -Check - Act” -metoden som hjälper till att identifiera vad problemet är och hur man löser det. Mycket vad det gäller vårt boende, som oxå är direkt kopplat till hälsa måste göras på bästa sätt som tex ovanstående metod, här funkar inte att göra kortsiktiga billiga lösningar. Det är som att sätt plåster i pannan om vi har huvudvärk. 

Så att investera i kvalité och fackmän när det gäller saker vi inte vet något om, samt har en hälsosynpunkt är absolut en långsiktig vinst. 


Kommentarer

Populära inlägg