Inred hemma…Att fixa hemma och inreda sitt hem är ett intresse som bara växer starkare. Det spelar ingen roll om du bor i New York eller Tranås, intresset är detsamma, och möjligheterna likaså.
New York...Tranås? 


I dag hittar man inspiration överallt, inte minst Pinterest, Tumbler, Instagram och annan social media fullkomligt bubblar över av inredningsstilar, färg,form,  trender och nyaste ”Måste ha”-prylarna. I takt med att internethandel ökar, ökar även tillgängligheten för de saker, möbler och prylar man vill ha. man kan i princip få tag på allt bara genom att sitta vid datorn. Så att skapa ett hem och inreda i bästa ”top notch” andan är möjligt vart du än bor, och så var det inte förr, men i dag har gränserna suddats ut, och allt blir möjligt. Det är bara din egen fantasi som sätter stopp. 


Så vill du skapa något fantastiskt, börja med att se över ditt boende,ytor, möjligheter etc. Ta sedan fram en budget, vad får det kosta, även en tidsaspekt kan vara bra. 
Sen kommer det roligaste, att skapa din stil, kolla bilder, gör inspirations boards av det du vill åstadkomma. Sen är det bara att köra. 


skapa din personliga stil genom att skapa ditt eget inspirations boards 


Så klart får man kanske anpassa stilen till om du har ett stort industriloft på Manhattan eller om du har en standardlägenhet i ett helt vanligt lägenhet i Tranås. Men du kan absolut skaffa dig en New York känsla i Småland, om du vill. 


Kommentarer

Populära inlägg