Sprid mer värme..


Nu är verkligen hösten här, även om det kanske fortfarande finns lite kvar att ta hand om i trädgårdar och på balkonger, men det börjar otvetydigt bli kallare. 

Så ett hett tips i kylan är att ”vinterpimpa” din uteplats. Helt enkelt styla om den så att den är mer anpassad till hösten, och varför inte även vintern. 


Först av allt, försök att hitta växter som trivs höst och vinter. Det här beror så klart på vart du bor i Sverige, men en del tål till och med ett par minusgrader. barrväxter, spetsgran, ljung och julrosor blir otroligt vacker. Välj vackra blad istället för blommor, till exempel järnek. 



Ta ut fina filtar, plädar, gärna fårskinn och annat varmt och mysigt, och så massor av ljuslyktor, det skapar en härlig stämning. 


Och om du verkligen vill satsa på att använda din uteplats året runt, så ska du självklart investera i en infravärmare. Det blir själva värmekällan, och växter, ljus, inredningsdetaljer ett fint tillbehör för att få den ultimata stämningen, och möjlighet att att njuta närhet du vill utan att bry dej om vilken månad det står i kalendern. 



Kommentarer

Populära inlägg