Varför du ska ha en röd plånbok..




Vill du ha mer pengar? Har det varit kärvt ett tag och du vill ändra på ett ständigt sinande pengaflöde?  
Införskaffa då en röd plånbok. 


Inom Feng Shui så anses rött vara den färg som drar till sig rikedom, som ett litet stickspår så nu inför det Kinesiska nyåret, 25 januari 2020, så ger man bort röda kuvert med pengar i, just för att det symboliserar växande rikedom. Det finns till och med speciella Feng Shui butiker som säljer röda plånböcker för ekonomisk tillväxt.  




Man kan även räkna ut sin egen personliga färg på plånbok enligt peng Shui, men färgen röd är den mest kraftfullaste av dem alla, så vill du ha ökat pengaflöde ska du ha en röd plånbok och i läder för bästa effekt. 

Det är viktigt att ägaren tar hand om den, att man håller den i perfekt skick och ser till att den är hel och ren och den ska vara i bra kvalitet. Så här är det läder som gäller. 



Så vill du attrahera mera pengar, så vet du nu vad du ska göra.

Och som en lite bonus så ska du se till att den alltid har en sedel i sig, ta gärna en sedel i annan valuta om du har ont om pengar. Det räcker med att du har en US -dollar eller en Euro-sedel i den som du inta kan använda, men att det ändå alltid finns ett lite frö i den som kommer ge tillväxt. 


Kommentarer

Populära inlägg