Fixa hallen...

Jag hittade ett jätte intressant blogginlägg, eller kanske rättare sagt en tävling som gick ut på att man kunde vinna sina egna ”Panelskivor”  och jag måste säga att det vinnande bidraget var superfint.

Tjejen som vann tävlingen heter Maria, och valde att bygga o sin hall med panelskivor. Hennes mål var att skapa en ljus härlig hall med mycket praktisk förvaring. Förvaring är just A och O när det gäller att ha ordning, speciellt då hallen är det första man ser när man går in i ett hem.  Första intrycket är alltid viktigt, precis som när man möter en människa första gången, så är även hemmets första rum viktigt. Hon har valt att bygga in väggarna med stående vita panelskivor, samt att även bygga garderober med samma material, vilket matchar fint mot det grafitgrå stengolvet. Sedan är det klart att lyxen med att ha dagsljus genom de vackra fönster lyfter enormt. Men har man inte det kan man lätta skapa känslan med hjälp att belysning.

Jag blev helt kär i den hyllan hon använder, passar perfekt i denna miljön, samma känsla rakt igenom hela konceptet stärker enkelheten.


Så ska du bygga om eller fixa något rum hemma, låt dej inspirers, och fundera över vilken känsla du vill skapa, vad är behoven, och vilken funktion ska det ha. Sen är det bara att köra ;) 

Kommentarer

Populära inlägg