Ge trappan ett ansiktslyft...

Att fixa och renovera hemma kan vara fantastisk kul för den som är intresserad, eller ett riktigt gissel för den som har handen mitt i tummen eller är genuint ointresserad. 

En trapp är oftast en av de delarna som man förbiser och inte gör så mycket med, den blir helt enkelt bara en transportsträcka, det är enklare att tapetsera eller måla om väggar än att ta tag i ett trappbyte. 

Men nu har det kommit ett underbart trapprenoveringskoncept för att enkelt kunna renovera sin trapp.


Nu kan man lätt uppdatera trappen med nya, lösa ”skal” i massivt trä, som fungerar på alla typer av trappor.  Konceptet innehåller bra vägledning  och hur man ska gå tillväga, hur man gör sin beställning rätt och andra bra råd för att uppdatera en sliten trappa.  


Så på ett enkelt sätt kan den som gillar att fixa lite uppdatera och fräscha upp sin trapp utan att behöva byta hela trappen. 
   

Och för den som inte gillar att ligga på knä och jobba med med verktygslådan i högsta hugg så är det tur att man helt enkelt kan köpa tjänsten.  Det finns både alternativ och tid att fixa trappen innan julhelgen om man nu vill ha en ny fin trapp att jul piffa.
Kommentarer

Populära inlägg