Fondvägg på nytt sätt...

Att måla eller tapetsera fondväggar är inget nytt, men här har man valt ett mer strategis målande. Man behöver inte måla in en hel vägg, eller bara målar in en yta som gör att man bryter av en del i rummet, mer som en rumsindelning...


På den här bilden, från den här vinkeln ser det ut som två avgränsande rum, färg & inredning harmoniserar fint. Att knyta ihop trätaket på vänstra sidan med att ta in en liten träfigur på den högra sidan gör att allt harmoniserar och knyts ihop.

När man ser samma vägg från den här vinkeln så ger det djup i den bakre delen, samt att man får en Eye catcher, något som gör att blicken stannar lite tidigare och inte tittar bort mot bakre delen av rummet. Det skapar en mer spännande känsla och ger hela ytan en starkare karaktär. Ursnyggt tycker jag.



Även här har man gjort som på de övre bilderna, men här är det bara en liten mellanvägg, som man inte ens hade lagt märke till om man inte målat in den i en avvikande ton. Fint med smala tavelliter, väggsnutten får liv utan att den tar för mycket yta. Smart liten uppfällbar väggstol, perfekt för trånga ytor eller i hallen för den som vill sitta ner och ta på sig skorna.


Samma här, men än mindre yta. Man har skapat en fin hylla i ett hörn som annars inte ens synts. En fin eye catcher även detta, så har u inte en stor fin väggyta som första bilderna funkas samma princip även i mindre skala. Här har man dock inte fått till den rätta känslan inredningsmässigt tycker jag, men iden är bra, sen borde man jobba vidare på vad man verkligen ska placera på hyllorna för att det ska ge den effekt man önskade.


Bilder:Pinterest


Kommentarer

Populära inlägg