Trä...

... Trä är ett mjukt och varmt material som man kan plocka in för att ge mer karaktär i en något kallare och mer avskalad design / inredning.


Det här hotellrummet hade inte varit någonting utan den lilla biten av träribbor. Ribborna bilderna nästan ett eget litet rum i rummet. Snyggt och genialt.



Här ligger ribborna vågrätt och täcker en ganska tråkig lång korridor, men hjälper nu till att "dra in" blicken mot delen där det händer mer. Väggen får extra liv av de runda seglarna, man leker med olika former, och olika material för att skapa en fin känsla. Och de har ett klart syfte här.



Åter igen lodräta träribbor som skapar ett rum i rum -känsla, men här har man även låta de fortsätta i taket.  Kul, oväntat och effektfullt. Perfekt för den som har liten boyta, att göra avgränsningar i rummet utan att sätta upp väggar / draperier.




Superfin avskilljare som förenar inomhus med utomhus, det blir en mjuk fin övergång, man tar in naturen och förstorar rummet utan att ha vidöppet. Det hade varit perfekt och den hade varit skjutbar.





Även denna är utomhus och ger extra spänning och karaktär till huset. I varma länder blir den viktigt oxå för den håller huset svalare och fungerar som persienn, på utsidan utan att dölja för mycket. 





Kommentarer

Populära inlägg