Att inreda...

I


Jag har precis avslutat ett projekt av en super fin liten lägenhet. Det är verkligen kul att jobba med sådana uppdrag, men Jisses vad mycket det är att hålla ordning på som man kanske inte tänker på. 


Varenda liten pryl ska beställas, fraktas och placeras på rätt plats. Allt från potatisskalare till val av soffa. All funktion ska kombineras med en kända samt att man ska bestämma en färgskala. Pricken över i är rätt belysning, mys-belysning och allmänbelysning ska gå hand i hand, så även det handlar om funktion och känsla.Sen ska tidsplanen hållas, men nu började det närma sig "slut-fix" 

Enligt min erfarenhet så tycker många att detta är jätte svårt, de kanske vet ungefär är vad de vill ha men vet inte hur de ska få till det. Andra tycker att det är tråkigt, och har ingen som helst lust att göra det jobbet, utan köper in expertis hjälp istället. 
Vilket också är min rekommendation, om du inte vet hur du ska gå tillväga, eller inte tycker det är roligt att inreda och skapa miljöer, oavsett vad syftet är med dem, så ta hjälp! Det är en låg kostnad,som jag tror att i slutändan så  lönar sig. Ska du lägga pengar på boende /kontor / andra offentliga miljöer, så anlita expertis hjälp http://formis.se/ för bästa resultat av investerade pengarna. 

Kommentarer

Populära inlägg