Är du ett "barn av din tid"?

Tiden förändras, och vi med den. Var det verkligen bättre förr, eller är det bara en rädsla för förändring som gör att en del säger så? 
Frågar du mig så tycker jag att det är positivt med förändring, positiv med utveckling och att förändring skapar nya möjligheter och personligt växande. Men det öppnar även en dörr för våra drömmar. Det ger en större frihet.

Titta bara på hur många jobbar i dag. Det finns en uppsjö av tjänster som är ”jobba hemifrån”, vilket främjar att man kan bo precis varsamhet på jorden men jobba för ett företag på en helt annan plats. Jag är en av många som gör det. Jag jobbar för Sverige och svenska företag men bor i Spanien.  Man är inte längre knuten till att behöva vara på en speciell plats, ett speciellt kontor eller precis just det där skrivbordet. Du är fri att välja vart du jobbar ifrån, du når dina kunder i alla fall.Nyckeln till det är internet, datorer och tekniska framsteg. Man kan nå ut till kunder globalt, med alla verktyg och mjukvaror som finns i dag så kan man lätt nå ut till sin målgrupp. det har blivit ett nytt sätt att handla för kunder, beställa, köpa, få information. Allt beroende på vad man riktar in sig på. 

Kommentarer

Populära inlägg