Att skapa nytt och driva utveckling..,

 Att det hela tiden byggs och färdigställs nya hotell är inget man höjer på ögonbrynen för direkt, det sker ideligen. Mer än att det är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på senaste trenderna och stilarna och vad som händer på inredning och design sidan. Ofta tar det inte lång tid innan även heminredningen har inspireras och följer denna utveckling, så vill du snabbt ha koll på senaste trenden ska du kolla in hotell och restaurangbranschen som är bra värdemätare, samt har koll på hur trender och stilar förändras.
Men vad jag tyckte var lite intressant när jag läste om ett av de nya hotellen i Stockholm, nämligen  Hotel With på Sveavägen 44. 


Merparten av deras 116 rum tillverkas och färdigställs nämligen på annan plats och lyfts in på plats. Det är Almaco som är specialiserade på fartyg bland annat, som står för tillverkningen, leveransen och införandet av rummen som  sedan fogas ihop med korridorer och hallar.
Och vips! så har du ett färdigt designat hotell.
Så det är bara för gästerna att komma.  Det är inte bara jag som tycker det är fascinerande och nytänkande, hela fastighetsbranschen håller ett öga på denna nya möjlighet som lanserades med Hotel With i Stockholm. 

Kommentarer

Populära inlägg