Personlig stil


Att hitta sin egen stil kan vara svårt, ett bra sätt är att först bestämma sig för vilka behov man har, vad ska man göra i rummet? Fundera på vilka färger man tycker om och mår bra i. 

Sedan kan man börja söka inspirationsbilder, och få nya ideer. 

Här kommer några fina bilder på vardagsrum som sticker ut lite, så låt dej inspireras…
En av mina favoriter, dramatisk, men jag hade definitivt valt en annan matta,  men det är mycket känsla i detta rummet. Den gamla vikväggen eller om det är avflagnade fönsterdörrar gör mycket för känslan, likaså lampan, tar man bort de två, så faller det.
Snyggt, modernt och väldigt maskulint. Helt rätt med drinkbordet.
Absolut min favorit. Känns verkligen vinter och sverige och samtidigt vartm, eller hur! Mattorna älskar jag. De två fotöljerna hade jag dock bytt ut om det var mitt rum, även om plaststolen bidrar till en ”frostig & isig” känsla.
Denna gillar jag absolut! Ett rum som kan ändra skepnad hur lätt som helst. ” saker indikerar starkt på ”Japan/Asiatisk” -stil.   Endast 3 saker skapar denna tydliga stil. Tar du bort Lamporna, tavlan och den röda kudden har du ett ”naket” rum som lätt kan ändras till något helt annat. precis så ska man tänka, de dyra inköpen ska vara neutrala, sen kan man förnya med enkla medel.

Kommentarer

Populära inlägg